Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee en ontvang als dank een gratis
uitwisbaar steenpapier A5 notitieboek van MOYU!
Inclusief doekje, pen en penhouder.

Wij wensen je veel leesplezier! 

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

On the way to PlanetProof Week 2022

Van 12 t/m 18 september is de On the way to PlanetProof Week. SMK, stichting die al 30 jaar werkt aan het verduurzamen van producten en bedrijfsvoering, werkt samen met supermarkten, merkfabrikanten en andere ketenpartijen om aandacht te vragen voor duurzamere voedselproducten met het onafhankelijke keurmerk On the way to PlanetProof.

Lees meer »

The Gender Games

Gender bestaat al lang niet meer uit een tweedeling tussen man en vrouw. Maar in de sportwereld zijn de categorieën nog wel bepalend en dus vallen er mensen buiten de boot. Zijn genderinclusieve sporten en eerlijke competities met elkaar in overeenstemming te brengen? VPRO Tegenlicht werpt een blik op de sportindustrie en vraagt vrouwelijke sporters en gender-theoretici naar hun ideale toekomst van de vrouwensport.

Lees meer »

Expositie fotograaf René Vaillant

Inmiddels zo’n anderhalf jaar nu staat er in elke editie van Onkruid een sfeerfoto van fotograaf René Vaillant met een begeleidende tekst. René is van huis uit ontwerper van commerciële interieurs, maar zijn passie voor fotografie en de daarop volgende fotobewerkingen, al dan niet digitaal, hebben tot enthousiaste reacties geleid.

Lees meer »

Onkruid zakelijk