Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

 

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee? Dan verdien je natuurlijk een mooi welkomstcadeau!

Wij wensen je veel inspiratie, plezier en genot toe.

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

De scholekster komt naar de stad

Zo blijkt uit waarnemingen van burgers aan het onderzoek www.scholeksterophetdak.nl naar het broedgedrag. De eerste resultaten zijn bekend en hebben de verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Lees meer »

Massage en Complementairvakbeurs gaat niet door!

De overheid heeft besloten alle evenementen in heel Nederland af te gelasten. Ook deze beurs gaat niet door! Zij zullen een ieder die zich opgegeven heeft voor een entree ticket informeren evenals de exposanten. Er komt een nieuwe datum en alle entree kaartjes en boekingen van stands blijven geldig.

Lees meer »

Kleine stapjes naar een duurzamer leven

Duurzamer leven helpt de hele samenleving aan een betere toekomst. Het begint bij je eigen bewustzijn. Het is niet nodig om in één keer je hele leefstijl om te gooien. Begin gewoon met kleine stapjes te zetten richting een duurzamer leven. Op deze manier wordt duurzaam leven een gewoonte en zal je zien dat het je steeds makkelijker afgaat.

Lees meer »

BoerenBuren

Hoe ziet een dag van een boer eruit? En welke werkzaamheden doet een boer zoal? Dát en nog veel meer is vanaf 1 maart te lezen en te zien op BoerenBuren: dé Facebook- en Instagramcommunity van de boer voor de burger.

Lees meer »

Onkruid zakelijk