Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

 

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee? Dan verdien je natuurlijk een mooi welkomstcadeau!

Wij wensen je veel inspiratie, plezier en genot toe.

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Een donatie van 500 bomen

Onder het motto ‘Bewonder met je neus in de boeken al het moois dat de natuur te bieden heeft’ organiseerde uitgeverij Atlas Contact dit voorjaar de eerste Maand van het natuurboek. Uit de opbrengst wordt een deel gedoneerd aan Trees for all, die daarmee 500 bomen kunnen aanplanten.

Lees meer »

Online bestellen en retourneren: hoe duurzaam is dit eigenlijk?

Pakketdiensten en fietskoeriers rijden af en aan, terwijl de normale postbode steeds minder werk heeft. Winkelen op het internet wordt ons steeds eenvoudiger gemaakt. Van gratis verzenden tot gratis retourneren, van Ideal-betalingen tot achteraf betalen. Met een paar drukken op de knop heb je de nieuwste spullen binnen een dag in huis en als je niet tevreden bent, dan stuur je het toch gewoon weer retour?

Lees meer »

China: alles onder controle

Nu de rol van China in de nieuwe wereld ná corona belangrijker is dan ooit, worden we gedwongen anders te kijken naar het land. Maar hoe doe je dat als betrouwbare informatie uit China moeilijk te krijgen is?

Lees meer »

Het is tijd voor een wonder

Museum Catharijneconvent is ontzettend blij op 1 juni de deuren van Allemaal wonderen weer te kunnen openen. Tot en met 23 augustus 2020 kan het publiek genieten van deze indrukwekkende tentoonstelling waarin wonderen centraal staan.

Lees meer »

Onkruid zakelijk