Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

 

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee? Dan verdien je natuurlijk een mooi welkomstcadeau!

Wij wensen je veel inspiratie, plezier en genot toe.

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Red1000levens

In december 2019 is het project Red1000levens van start gegaan, een samenwerking tussen dr. Luc Colemont (VZW Stop Darmkanker), Marthen Bakker (Stichting Stop Darmkanker) en DC Klinieken. Doel van het project? Het zo snel mogelijk verlagen van de leeftijd van het bevolkingsonderzoek darmkanker van 55 naar 50 jaar.

Lees meer »

Top der onmisbaren

Tijdens de coronacrisis werden mensen met een vitaal beroep uitgeroepen tot helden. Nu de wereld weer op gang komt, lijken zij in een rap tempo hun heldenstatus te verliezen. Hoe zou de wereld eruit zien als 'de onmisbaren' het voor het zeggen hadden? In het VPRO-programma Tegenlicht werd onderzocht hoe onze samenleving er op politiek niveau uitziet als de onmisbaren het beleid mogen bepalen.

Lees meer »

Even bijlezen!

Het einde van de zomer is in zicht, de tenten en sleurhutjes gaan weer de stalling in en het dagelijkse leven krijgt weer ritme. We kunnen wel stellen dat deze zomer anders dan anders is geweest. Maar toch is er wel één en ander gebeurd en hebben wij de afgelopen periode niet stil gezeten. Vele hebben dit kunnen volgen natuurlijk maar misschien heb jij Onkruid niet gelezen deze zomer? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor je! Lees 5 eerder verschenen nummers van Onkruid voor slechts €20,-. Je kunt kiezen uit de nummers 243 t/m 257. 

Lees meer »

Onkruid zakelijk