Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

 

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee? Dan verdien je natuurlijk een mooi welkomstcadeau!

Wij wensen je veel inspiratie, plezier en genot toe.

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Ik ben mijn lichaam niet

In onze selfie-society draait alles om ons ego. Maar hoe ziet het er uit als we het leven ervaren door de ogen van de wereld in plaats van die van onszelf?

Lees meer »

PLUS maakt haar cacao ambitie waar

PLUS heeft de afgelopen twee jaar alle cacao in het huismerkassortiment omgezet naar Fairtrade gecertificeerde cacao. Van producten die grotendeels uit cacao bestaan tot producten waar een snufje cacao in is verwerkt.

Lees meer »

Touching Technology

In een tijd waarin intimiteit niet mogelijk is, maar contact juist zo belangrijk is, is het fijn dat er initiatieven ontstaan die deze intimiteit toch een beetje terugbrengen. VPRO Tegenlicht ging op zoek naar dé pionier van 2020 op het gebied van Touching Technology en vond een winnaar.

Lees meer »

'Kind heeft op schoolplein nu minder ruimte dan scharrelkip'

Dit is een expertquote van Vincent van der Veen, programmamanager Kind & Natuur bij IVN Natuureducatie. Meer bewegen op school in combinatie met een schoollunch zou het percentage kinderen met overgewicht flink kunnen laten dalen, meldt het RIVM vandaag. Meer beweging is inderdaad cruciaal. IVN Natuureducatie pleit daarom voor veel meer buitenruimte bij scholen.

Lees meer »

Onkruid zakelijk