Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee en ontvang als dank een gratis
uitwisbaar steenpapier A5 notitieboek van MOYU!
Inclusief doekje, pen en penhouder.

Wij wensen je veel leesplezier! 

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Biobeurs 2022

De Biokennisweek zal van maandag 10 t/m donderdag 13 januari 2022 volledige online plaatsvinden. Door volledig in te zetten op online, is de Biokennisweek voor iedereen toegankelijk én is er meer ruimte voor boeiende webinars. In totaal zijn er meer dan 100 webinars bij te wonen. Van agroforestry tot watervervuiling en van bedrijfsovernames tot regelgeving: alle thema's die nu belangrijk zijn in de biologische sector komen aan bod. Ontdek de nieuwste trends in biologisch, bekijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie en vergroot je kennis.

Lees meer »

Biologische groente en fruit zonder plastic jasje

Tweederde van de plasticverpakkingen in supermarkten kan niet gerecycled worden, meldden media onlangs. Als het aan internationaal distributeur (van biologische groente en fruit) Eosta ligt, hoeft dat ook niet meer. Dankzij nieuwe innovaties kan Eosta al haar verse groente en fruit nu plasticvrij aanbieden.

Lees meer »

Yoga in een droomwereld

Op zondagochtend 12 december organiseert Museum Tot Zover (in Amsterdam) een yogales tussen de grote, kleurrijke doeken van kunstenaar Sarah Grothus. Deelnemers wanen zich in een schemerrijk tussen leven en dood.

Lees meer »

Doneer aan Onkruid!

De afgelopen twee jaar is een moeilijke tijd geweest. Boekwinkels waren dicht en ook de vele andere bedrijven in de alternatieve sector deden het noodgedwongen rustig aan. Minder inkomsten voor Onkruid dus. Toch zijn we Onkruid gewoon blijven maken. Zonder allerlei subsidies en regelingen van de overheid, want Onkruid wil hoe dan ook altijd onafhankelijk blijven.

Lees meer »

Onkruid zakelijk