Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee en ontvang als dank een gratis
uitwisbaar steenpapier A5 notitieboek van MOYU!
Inclusief doekje, pen en penhouder.

Wij wensen je veel leesplezier! 

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Waarom zou ik Traditionele Chinese Geneeskunde studeren?

Traditionele Chinese geneeskunde, zoals acupunctuur, kruidengeneeskunde en massage, worden inmiddels in Nederland breed omarmd. Het is niet vreemd om voor een tenniselleboog bijvoorbeeld naar een acupuncturist te gaan. Ook topsporters maken graag gebruik van acupunctuur voor een spoedig herstel. Acupunctuur wordt door de World Health Organisation aanbevolen voor tal van klachten.

Lees meer »

Nationale Breindag op 20 maart 2022

Het is slecht gesteld met onze mentale gezondheid. Niet voor niets horen we steeds vaker gevallen van depressie, burn-out en dementie om ons heen. Allemaal ziektes van deze tijd, omdat ons brein compleet uit balans is geraakt door de snel veranderende wereld. Het is NU tijd voor verandering en daarom organiseert Brain Balance Expert Charlotte Labee op 20 maart 2022 de Nationale Breindag.

Lees meer »

Wereld Slaapdag 2022

Vrijdag 18 maart 2022 is het de internationale Dag van de Slaap, een dag waarop aandacht wordt gevestigd op dat wat we allemaal zo hard nodig hebben, maar velen niet goed lukt. Waarom slapen we zo slecht? En wat kunnen we ertegen doen?

Lees meer »

Massage en Complementairvakbeurs

Herinner jij je de Massage en Complementair vakbeurs van maart 2019 nog? Wat was dat toch ongelooflijk gezellig en wat is het lang geleden! Gelukkig kunnen we ook dit jaar weer naar de Massage en Complementairvakbeurs in Expo Hoevelaken op 11 en 12 maart 2022.

Lees meer »

Nationale Complimentendag

Tegenwoordig lijk je overal wel een ‘dag’ voor te hebben. Maar deze willen we je vandaag niet onthouden: Nationale Complimentendag. Want zeker in deze tijd is aardig zijn voor een ander van groot belang. Dus laat anderen merken dat ze er mogen zijn (hoeft natuurlijk niet alleen vandaag)!

Lees meer »

Onkruid zakelijk