Paranormaal Alternatief is terug

Gepubliceerd op 13 september 2021 om 11:39

Na een jaar stilte is Paranormaal Alternatief, de grootste spirituele beurs van Nederland, eindelijk weer terug op 18 & 19 september.

Beeld: Paranormaal Alternatief, Zandmandala door Tashi Norbu

In De Broodfabriek staan meer dan 200 standhouders klaar om je te verwelkomen met al het moois dat de holistische wereld te bieden heeft. Diverse mediums, coaches en holistische verkooppunten bieden unieke diensten en producten aan. Ook is er een groot aanbod lezingen en workshops die kosteloos te volgen zijn. Kan jij ook wel wat steun gebruiken in deze onzekere periode? Dan ben je op de grootste spirituele beurs van Nederland aan het juiste adres. Kom je ook een kijkje nemen?

Zandmandala door Tibetaanse monnik Tashi Norbu

Tijdens Paranormaal Alternatief zal Tibetaanse monnik Tashi Norbu in het bijzijn van bezoekers van de beurs een bijzonder en uniek Tibetaans Boeddhistisch religieus kunstwerk (Mandala) maken voor de innerlijke vrede van de wereld.

Online tickets (beperkt beschikbaar)

Door de huidige maatregelen is er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Koop daarom vooraf online je tickets  om teleurstelling bij de entree te voorkomen, want vol = vol!

Paranormaal Alternatief | De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk | 10:00 – 17:00 uur | Tickets volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar € 4,- & kinderen t/m 6 jaar gratis | www.paranormaalalternatief.nl