Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Stichting StukjeNatuur is van start!

Gepubliceerd op 28 december 2020 om 16:34

Al op vrijdag 11 december hebben de Unie van Bosgroepen, FSC Nederland en StukjeNatuur de start van een bijzondere samenwerking bekrachtigd door op Landgoed Prattenburg (Rhenen, Utrecht) de eerste bomen te planten.

StukjeNatuur richt zich op extra aanplant van bomen én andere klimaatmaatregelen in Nederlandse bossen. Dit doen ze op basis van donaties en sponsoring van particulieren en bedrijven. Zo zorgen ze samen voor klimaatbestendige bossen met meer biodiversiteit én extra CO2-opslag. StukjeNatuur werkt samen met FSC Nederland en de Unie van Bosgroepen. Een samenwerking waardoor StukjeNatuur direct beschikt over veel kennis en ervaring en aan de slag kan in de FSC-gecertificeerde bossen door heel Nederland.

Over StukjeNatuur

Stichting StukjeNatuur is een non-profit organisatie (ANBI) van gedreven natuurliefhebbers die zich inzet voor hoogwaardige natuurontwikkeling door heel Nederland. Ze willen dat met zoveel mogelijk mensen samen doen om de betrokkenheid bij de natuur te vergroten. Iedereen kan meedoen aan de natuurprojecten in de buurt, zowel particulieren als bedrijven. Voor meer informatie: www.stukjenatuur.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.