Wordt vandaag nog abonnee en kies jouw cadeau!

Paranormaal Alternatief is weer terug!

Gepubliceerd op 15 september 2020 om 11:47

Kom in verbinding met jezelf en elkaar op 19 & 20 september tijdens de grootste spirituele beurs van Nederland, geheel corona proof.

In De Broodfabriek staan 200 standhouders klaar om je te verwelkomen met al het moois dat de holistische wereld te bieden heeft. Diverse mediums, coaches en holistische verkooppunten bieden unieke diensten en producten aan. Ook is er een groot aanbod lezingen en workshops die kosteloos te volgen zijn. Kan jij ook wel wat steun gebruiken in deze onzekere periode? Dan ben je op de grootste spirituele beurs van Nederland aan het juiste adres.

Anders dan anders

De organisatoren hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om Paranormaal Alternatief in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van, en de 1,5 meter afstand onder, bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen, is de lezen op de website.

Uitsluitend online tickets

De ticketverkoop is enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, vol = vol! Je kunt kiezen uit twee tijdsblokken: Tijdsblok A: 09:30 – 13:00 uur en Tijdsblok B: 14:00 – 17.30 uur. Prijs van een ticket is € 8,- voor volwassenen, voor kinderen betaal je € 3,-.

Klik hier om tickets te bestellen.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.