Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

BOON dopt haar eigen boontjes

Gepubliceerd op 21 augustus 2020 om 08:30

Maak kennis met BOON: natuurlijk lekker natuurlijke vleesvervangers, gemaakt van bonen en geteeld door lokale boeren. Met producten zoals burgers, balletjes en tempeh haalt BOON de boon van de kelderkast naar de koelkast. Het merk biedt een plantaardig alternatief dat rijk is aan vezels en eiwitten: een mooie aanvulling op iedere maaltijd!

BOON werd in 2015 opgericht door Michael Luesink. Zijn missie? Om de Nederlander meer en vaker bonen te laten eten. Minder conserven en meer verse en smaakvolle peulvruchten. Bonen zijn een goede bron van plantaardige eiwitten. Daarnaast is het telen van bonen erg goed voor de landbouwgrond.

Natuurlijk lekker natuurlijke producten

Het assortiment van BOON bestaat uit diverse burgers, bapao’s, nuggets, falafel en tempeh. De producten zijn 100% plantaardig en worden gemaakt van bonen, verse groenten en kruiden. Door de grote hoeveelheid bonen in de producten, zijn de vleesvervangers daardoor rijk aan vezels en plantaardige eiwitten. Daarnaast zijn alle BOON producten sojavrij. Zo wordt de Tempeh bijvoorbeeld gemaakt van witte bonen.

Waar is BOON verkrijgbaar?

Wil je de producten zelf uitproberen? BOON is verkrijgbaar bij meer dan 2000 verkooppunten door heel het land. Er is dus altijd BOON bij jou in de buurt! Ga snel naar jouw Albert Heijn, Jumbo, DekaMarkt, Deen, Dirk of Sligro. Of shop online bij Picnic of Crisp.

Kijk voor meer informatie op www.boonbonen.nl.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.