Wordt vandaag nog abonnee en kies jouw cadeau!

De Parade gaat door

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 11:18

Ondanks dat theaterfestival de Parade deze zomer haar poorten niet kan openen, zit de organisatie achter de schermen zeker niet stil. Onder het motto: ‘De Parade gaat door‘ worden er verschillende alternatieven bedacht om de komende maanden, online en ook offline zoveel mogelijk zichtbaar te zijn.

Foto gemaakt door Ronald-Rijntjes

Zo verschijnt 1 juli het magazine '30 jaar Parade' en rijdt het Flying Festival door de vier Paradesteden. Ook keert De Wereld van de Parade terug in de Tolhuistuin in Amsterdam, en zet de organisatie een avondprogramma op touw in Zaal 3 van Het Nationale Theater in Den Haag.

Flying Festival

Afgelopen vrijdag zou de Parade haar poorten openen in Eindhoven en dat liet het rondreizend festival niet onopgemerkt voorbijgaan. Op vrijdag 26 juni reed het Flying Festival, een kleine Parade-karavaan met tractoren, een keukenwagen, de Vliegende Vleugel en natuurlijk de Snoepmeisjes, door de eerste Parade-stad. Het Flying Festival rijdt in juli en augustus ook door de andere Parade-steden: Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op www.deparade.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.