Wordt vandaag nog abonnee en kies jouw cadeau!

Diervriendelijke (afhaal)BBQ!

Gepubliceerd op 17 juni 2020 om 11:01

Met het gloednieuwe initiatief 'Diervriendelijk Nederland' organiseert Een DIER Een VRIEND donderdag 2 juli aanstaande, de laatste dag van het parlementaire jaar, voor het vijfde jaar op een rij een diervriendelijke barbecue als tegenhanger van de parlementaire barbecue van de vleeslobby.

De dierenvrienden zien het succes van dit initiatief ieder jaar weer groeien, het doel is om de vleeslobby barbecue van de vleesindustrie op den duur geheel te vervangen.

De parlementaire BBQ van de vleeslobby gaat voor het eerst in 43 jaar niet door - vanwege de heersende pandemie die is veroorzaakt door onze omgang met dieren. De Diervriendelijke BBQ is geen evenement, maar een vrije uiting van de mening en een vorm van protest, op basis van de levensovertuiging van diervriendelijke burgers, maar wordt na overleg met de burgemeester in verband met de corona-maatregelen dit jaar als 'afhaal-versie' georganiseerd. Alleen genodigden - politici, medewerkers en (parlementaire) media - zijn welkom om na aanmelding een Diervriendelijk BBQ Pakket te komen afhalen op het Plein in Den Haag. Diervriendelijk Nederland hoopt volgend jaar de Diervriendelijke Parlementaire BBQ weer met een gezellig terras te organiseren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.