Wordt vandaag nog abonnee en kies jouw cadeau!

Zomer picknickconcerten op Kamps

Gepubliceerd op 12 juni 2020 om 09:50

Muziek maakt je blij, vervoert je, neemt je mee….! En toen was het plotseling maart 2020 en de mogelijkheden voor ons muziekprogramma veranderde. Geen van de geplande concerten kon plaatsvinden. Er was niets aan te doen...

We legden ons erbij neer en stiekem genoten we natuurlijk ook van de rust die daardoor ontstond. Je kan niet de hele dag zorgen hebben, was ons motto en we broeiden op alternatieven en nieuwe plannen. Nu er weer mogelijkheden zijn om wat te organiseren, gaan we natuurlijk snel uitproberen hoe we de komende tijd onze muziek aan u kunnen presenteren. Niet in de laatste plaats om ervaring op te doen hoe we komend jaar verder gaan.

Zet alvast in de agenda

Zondagmiddag 28 juni – Orkest Adorable

Zondagmiddag 2 augustus – Jolly Mangos

Zondagmiddag 30 augustus – Rádió Budapest

Okest Adorable nam het initiatief om een leuk concept uit te werken: het Zomer picknickconcert. Twee (misschien zelfs drie) concerten op zondagmiddagen. Velen van ons blijven nu thuis en we denken dat een feestelijke muzikale middag welkom zou kunnen zijn. Bij de concerten krijgt u een Bento hapjesbox: oergezonde voeding geïnspireerd op recepten uit de Blue Zones. Dit is een nieuw initiatief van De Smaak van het Noorden van aan huis bezorgde oergezonde maaltijden geïnspireerd door de Blue Zones.

De picknickconcerten zijn als volgt

Per concert maximaal 20 personen. Bij mooi weer is alles buiten gepland met veel ruimte. Omdat we ook naar binnen moeten kunnen, en voldoende afstand tot elkaar moeten hebben, geldt dit maximum. Kaarten moeten vooraf gereserveerd en betaald worden. Eventuele extra's zoals drankjes kunt u achteraf via een Tikkie betaalverzoek voldoen. Zo is er geen kasgeld nodig rondom het concert. Een concert duurt 45 minuten, zodat er meerdere concerten op een middag kunnen zijn. U kunt vanaf een half uur voor aanvang komen en ook na afloop is er nog tijd om even te blijven zitten en nagenieten natuurlijk.

Kaarten kun je reserveren via de website, via de links hieronder of door hun te mailen op info@boerderijkamps.nl.

zondag 28 juni – Orkest Adorable

Zondag 2 augustus – Jolly Mangos

Zondag 30 augustus – Rádió Budapest 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.