Wordt vandaag nog abonnee en kies jouw cadeau!

Opening mondkapjesshop en atelier in Amsterdam

Gepubliceerd op 2 juni 2020 om 12:00

Vanaf vandaag (dinsdag 2 juni) opent FILTER haar deuren in Amsterdam. FILTER is een shop en creatief atelier ineen, waar mondkapjes van verschillende lokale designers verkrijgbaar zijn én ze ter plekke naar wens worden gemaakt.

Fotocredits: Randy Da-Costa

Wie een masker koopt ondersteunt niet alleen de lokale makers, maar ook Stichting Carabic, die kwetsbaren in Amsterdam Zuidoost voorziet van voedselpakketten. FILTER is te vinden in winkelcentrum Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 154, nabij station Bijlmer Arena. FILTER biedt een fysiek verkooppunt nu mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht zijn.

Initiatiefnemers

FILTER is een initiatief van 11United, JEKKAH, CBRE en CBRE GI in samenwerking met lokale makers. 11United is actief als aanjager in het gebied ArenAPoort. 11United wordt gevormd door WeTheCity, Pop-Up City, Vinger.nl en Realfakeshoes. Samen met lokale pioniers werken ze aan tijdelijke én duurzame initiatieven die leiden tot kwalitatieve, gemengde nieuwe stadswijken. Meer informatie is te vinden op 11united.amsterdam. CBRE Global Investors is vastgoedeigenaar van winkelcentrum Amsterdamse Poort.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.