Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Het is tijd voor een wonder

Gepubliceerd op 25 mei 2020 om 14:44

Museum Catharijneconvent is ontzettend blij op 1 juni de deuren van Allemaal wonderen weer te kunnen openen. Tot en met 23 augustus 2020 kan het publiek genieten van deze indrukwekkende tentoonstelling waarin wonderen centraal staan.

Een veilig en aangenaam bezoek staat natuurlijk voorop. Daarom is er een speciale route door het museum uitgestippeld, die iedereen in staat stelt op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen blijven. Bezoekers wordt gevraagd via de website een aankomsttijd te reserveren. Dit kan al vanaf 25 mei.

Allemaal wonderen

Wonderen zijn van alle tijden, van alle culturen en van alle religies en spelen sinds het begin van de mensheid een rol in het leven van alledag. Zo leven we nu in een tijd waarin veel mensen hopen op een wonder. Kunstenaars hebben zich er al eeuwenlang door laten inspireren. Het weergeven van wat er zich tussen hemel en aarde afspeelt, vraagt om hun allergrootste verbeeldingsvermogen. Die uitdaging heeft de meest spannende en ontroerende kunst opgeleverd. Van Rembrandt tot Mondriaan en Abramović, voor deze tentoonstelling heeft het museum de mooiste en verrassendste werken uit nationale en internationale collecties samengebracht.

Om de bezoeker optimaal van de tentoonstelling te laten genieten, is er een speciale pagina op de museumwebsite ingericht: www.catharijneconvent.nl/tentoonstellingen/wonderen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.