Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Maand van het natuurboek

Gepubliceerd op 22 april 2020 om 10:54

Onder het motto ‘Bewonder met je neus in de boeken al het moois wat de natuur te bieden heeft’ zullen in een groot aantal boekhandels van 1 mei tot 1 juni ruim 50 natuurboeken uit het fonds van Atlas Contact extra onder de aandacht worden gebracht.

Van klassiekers als De thigmofiel van Midas Dekkers, Darwin in de stad van Menno Schilthuizen, Buiten de perken van Romke van de Kaa en De tuinjungle van Dave Goulson tot recent verschenen titels als Insectenrijk van Aglaia Bouma, Gevaarlijk spel van Piet J. van den Hout en het nieuwste nummer van De scharrelaar, het vogeltijdschrift voor lezers.

Speciaal voor deze maand maakte Atlas Contact in een oplage van 8000 exemplaren het gratis magazine Natuur voor echte lezers dat via de deelnemende boekhandels verkrijgbaar zal zijn, met daarin artikelen, interviews en leesfragmenten van de nieuwe natuurboeken. Het prachtige en luxe uitgegeven De uitvinder van de natuur. Het avontuurlijke leven van Alexander von Humboldt van Andrea Wulf kost in mei slechts €15,- (in plaats van € 25,-).

De geplande boekhandelslezingen van natuurboekenschrijvers kunnen onder deze omstandigheden helaas niet doorgaan. Wel zal Atlas Contact voor elk natuurboek dat tijdens de Maand van het natuurboek verkocht wordt € 1,- doneren aan Trees for all.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.