Nederlandse Kundalini Yogafestival

Gepubliceerd op 6 december 2019 om 14:13

Van 19 t/m 23 december 2019 kun je op het Kundalini Yogafestival op Kasteel de Berckt in Baarlo samen Kundalini Yoga doen om je innerlijk licht te versterken in een tijd van het jaar waarin er minder licht is. En je op een diep niveau met je ware zelf, de natuur en met elkaar te verbinden.

Het gaat op het Nederlandse Kundalini Yogafestival niet alleen om yoga, muziek, mantra’s of meditaties, maar met name over ieders groeiende bewustzijn. Bewustzijn over het voedsel dat we tot ons nemen, ons familieleven, onze relaties, onze werkzaamheden, onze sociale omgeving en de communicatie met jezelf en iedereen om je heen.

Wat is er te doen?

Iedere dag kun je kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod van inspirerende workshops. Er komen bekende en minder bekende leraren, sprekers en muzikanten uit binnen- en buitenland. Alle aspecten van de Kundalini Yoga komen aan bod: Van mantra meditatie tot Sat Nam Rasayan, van Gatka tot Karam Kriya, Breathwalk en Shaktidance, het is er allemaal te ervaren. Daarnaast is er een Gurdwara en er zijn diverse mogelijkheden voor healing, individuele consulten en massages. Op de bazaar kan je terecht voor yogische boeken, CD’s, (duurzame) kleding en cadeautjes. De theelounge biedt een plek voor ontspanning en ontmoeting.

Zie https://www.kundaliniyogafestival.nl/ voor meer informatie of om tickets te bestellen


«   »