Zingen leidt tot diepe rust en heling!

Gepubliceerd op 18 november 2019 om 10:36

Authentiek Zingen als medicijn voor meer vreugde, stroming en meditatie in je leven

Songdance streeft ernaar om ‘zingen’ te ontdoen van al zijn clichés en stelt volwassenen in staat om thuis (opnieuw) zonder oordeel te zingen met kwalitatieve aandacht voor zichzelf. De bezielers, Yavin en Upala, doorzwommen als partners en ondernemersduo woelige wateren in de nasleep van een agressieve hersentumor. Authentiek zingen werd voor hen een bron van troost, maar ook een tool voor emotionele bevrijding en bewustwording. Hun eigen ervaring stimuleerde hen om een online jaartraject van zangmeditaties te ontwikkelen dat intussen mag rekenen op veel succes in Vlaanderen en Nederland.

Op 15 december organiseert het duo een dag authentiek zingen (Sing Love) in centrum Westerliefde te Amsterdam. De ideale gelegenheid dus om kennis te maken met het concept.

Wat zijn Zangmeditaties?

Tijdens een Zangmeditatie wordt klank maken gecombineerd met meditatie, visualisatie en lichaamsbewustzijn. Klank maken vanuit de authentieke kern helpt om opnieuw echt en oordeelloos te kunnen zingen. En dat authentiek zingen heeft een hele resem mentale, emotionele en fysieke gezondheidsvoordelen.

Songdance wil op 15 december zoveel mogelijk mensen de kracht van authentiek zingen laten ervaren. Geen bestaande liedjes of mantra’s meezingen, maar een dynamische dag vol beweging en klank. Je behoeft geen zangervaring en zelfs als je niet kúnt zingen ben je welkom. Je leert om opnieuw echt te luisteren naar jezelf en naar de anderen en dan volgt een mooie harmonie als vanzelf. 

Piano, basgitaar en percussie zorgen voor de nodige zwier om ook het lichaam in beweging te brengen. Tot slot zal je ervaren dat authentiek zingen in slechts enkele uren een verbinding, respect en intimiteit doet ontstaan tussen de deelnemers - voorbij woorden - die je als inspiratie mee kan nemen in je eigen relaties. En dat is de essentie van Sing Love, een dag waarop liefde klank krijgt.  

Sing Love | 15 december, 10 tot 18 uur | Westerliefde, Amsterdam | € 54,- (lunch inbegrepen) | schrijf je van te voren in op www.songdance.be


«   »