Op expotitie

Gepubliceerd op 14 juni 2019 om 20:09

Leuk voor je kinderen, maar ook voor jezelf: ga op ontdekkingsreis, of expotitie zoals Winnie de Pooh zou zeggen. Avonturen beleven alsof je de wereld verovert, maar ondertussen gewoon in eigen land blijven.

In het boek Mini expedities vind je jungletochten, modderbaden, Bounty-stranden, bergexpedities onbewoonde eilanden en nog veel meer. Dingen die je gewoon in eigen land kunt doen, áls je ze weet te vinden. 30 stoere tochten die je in het weekend of de vakantie kunt ondernemen in en om Nederland. Want als je gaat wandelen, fietsen, varen, of zwemmen merk je dat Nederland nog best groot is. En bij een ontdekkingsreis hoort natuurlijk ook een avontuurlijke overnachting. Slapen in een tentje onder een hemel vol sterren en je avondmaal koken op een kampvuur. Ook daarin voorziet Mini expedities.

Het is het verslag van een gezin dat in één jaar tachtig nachten in een tent sliep en staat vol met inspiratie en aanraders voor échte expedities.

Meer weten? Kijk op www.miniexpedities.nl. Mini expedities van Claar Talsma en Joanne Wissink ligt in de boekwinkel en kost €21,95.


«   »