“De weg van je stem”

Gepubliceerd op 10 mei 2019 om 14:56

Een Zomer-3 daagse workshop Boventoonzingen en Stemwerk, tip van Onkruid!

 

Omgeven door natuur en stilte zullen ze deze drie dagen op vele manieren de wegen van je stem, adem en de klanken van boventonen verkennen. 's Morgens beginnen ze met een dagelijkse adem- en klankmeditatie Daarna doen ze oefeningen om vertrouwd te raken met je lichaam en haar innerlijke resonantie.

 

Via boventoonzang en stemimprovisaties leer je de mogelijkheden en klankkleuren van je eigen 'instru­ment' bewust te worden en te ontplooien. De boventonen nodigen ons hierbij uit op een nieuwe manier naar onszelf en anderen te luisteren.  

 

's Avonds bestaat het programma uit mantra-zingen, Zen-spelen, zingen met de tanpura, en het luisteren naar gong en kla­nkschalen. Voor deze zomer-workshop is geen ge­schoolde stem nodig. Het genieten staat deze dagen centraal.

 

 

DATUM EN TIJDEN:

   5 / 6 / 7 Juli  2019   

Lestijden:  9.00-13.00  en  20.00-22.00

 

ONTSPANNING

 

De middagen in deze zomerworkshop zijn vrij om van de prachtige omgeving te genieten. Je kunt lekker gaan wandelen in de bossen of zwemmen in één van de mooie vennen, direct in de buurt. In het dorp kunnen  fietsen gehuurd worden en in de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om uitstapjes te maken. Ook kan je je natuurlijk bij ons in de tuin verpozen of boven in het atelier  vrij werken. De gezamenlijke maaltijden zijn vegetarisch en door hunzelf met zorg en aan­dacht bereid, waar mogelijk met B.D. producten of uit eigen tuin. 

 

CENTRUM / DOCENT

 

Deze  zomerworkshop wordt gegeven in Klank­Kleur, Studio voor Klankmassage en Vrije Muziek. Het is een klein­schalig, maar actief centrum, waar je sfeer en huiselijkheid kunt ervaren. Een groepsgrootte van maximaal 12 personen waarborgt persoonlijke aandacht en individuele begeleiding.

 

Studio KlankKleur is in 1990 opgericht door Erik Karsemeijer, musicus en

psycho-klanktherapeut en Eveline Bekkering, beeldhouwer en tekentherapeute.

Beiden hebben een ruime ervaring in zowel het lesgeven aan groepen, als in de therapeutische begeleiding van mensen in hun persoonlijke levensloop.

 

VERBLIJF

 

In en net buiten het dorp zijn diverse pen­sions met 1- en 2 persoonskamers en er zijn verschillende campings. Voor adressen en telefoonnummers, kunnen wij je zeker van dienst zijn als je ons even belt.

 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN:

 

Het aanmelden geschiedt d.m.v. een Inschrijfformulier, welke via mail of telefoon kan worden aangevraagd. Meer informatie over deze 3 daagse workshop vind je op www.klankkleur.nl 

 

info@klankkleur.nl  -  0620288640  of  0619665222


«   »