Tantra Roots Festival

Gepubliceerd op 18 april 2019 om 21:21

TANTRA ROOTS FESTIVAL 1- 2 JUNI 2019: uniek nieuw festival in Amsterdam!

Er zijn al vele Tantra festivals in Nederland en internationaal…. Maar weet je ook waar Tantra eigenlijk vandaan komt en waar het nou werkelijk over gaat?

Onze moderne Yoga is bijvoorbeeld ontstaan uit eeuwenoude Tantra. En Tantra heeft heel veel te maken met de kracht van klank… Tantra gaat zelfs terug tot de moedergodin-cultus. En Sjamanisme en Tantra zijn ook vaak verweven met elkaar…

Interessant genoeg om hier op 1 en 2 juni eens alle aandacht aan te wijden. Reis mee naar de Bronnen van de westerse Tantra in dit unieke festival in Amsterdam: het Tantra Roots festival. En laat je verrassen door de schoonheid, rijkdom & Empowerment van anciënt wisdom op dit gebied uit o.a. Nepal, India en Tibet.

Met ceremonies, verbindende rituelen en Puja. Verdiepende workshops, prachtige meditaties, Yoga en Yantra.

Ga genieten van heerlijke blote voeten dans, live mantra concerten, sjamanistische Kundalini healing & fijne DJ op Zaterdagavond!

Het festival wordt georganiseerd door Janine en Mark van het Centrum voor Happiness i.s.m. top teachers uit binnen en buitenland.

Vind je eigen roots en kom op 1 en 2 juni  naar het Centrum voor Happiness, Amsterdam Nieuw West.

Special: Op 18 mei is er een speciale meditatie workshop waar je je eigen goden of godinnenbeeldje van keramiek kunt maken voor op het altaar tijdens het festival!

Ze zoeken ook nog enkele vrijwilligers.
Je kunt ook 1 dag komen of alleen zaterdagavond.

Lees meer op:

https://www.centrumvoorhappiness.nl/tantra-roots-festival-1-en-2-juni-2019/

E-mail: centrumvoorhappiness@gmail.com


«   »