Maak kans op 2 kaarten voor Blue Planet II

Gepubliceerd op 4 februari 2019 om 13:40

De documentaireserie Blue Planet II is live in concert te zien op 6 maart 2019

en jij maakt kans op 2 gratis kaarten! 

 

Na een geslaagde editie van Planet Earth II - Live in concert, zal nu de oceaan-versie van de prijswinnende BBC documentaireserie vertoond worden op 4K Ultra HD op LED scherm. Er waren 125 expedities, 39 landen en 600 duik-uren nodig om het leven op- en onder water in beeld te brengen met de modernste camera technieken, met een verbluffend realistisch formaat. De soundtrack is van componist en Oscar-winnaar Hans Zimmer en wordt live uitgevoerd door een 80-koppig symfonieorkest. De avond wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand.

 

Blue Planet II is de meest recente serie uit de reeks natuurdocumentaires van de BBC. In het najaar van 2017 was de serie nog te zien bij de

Nederlandse Publieke Omroep en trok meteen bij aflevering één al meer dan 1 miljoen kijkers. Later werd deze BBC productie geprezen met diverse gerenommeerde film-prijzen waaronder de BAFTA Awards, de Broadcasting Press Guild Awards en de National Television Awards.

 

Soundtrack door Hans Zimmer

De soundtrack van Blue Planet II is, net al bij de vorige serie, in handen van Oscar-winnend componist Hans Zimmer.

Het City of Prague Philharmonic Orchestra zal de soundtrack van de serie live uitvoeren tijdens de avond in Ahoy.

 

Onbekende diersoorten

20 jaar geleden begon de BBC met het maken van de eerste onderwaterserie Blue Planet. Deze werd door critici gezien als de nieuwe standaard voor onderzee documentaires. Nu is de filmploeg, een generatie later, weer op expeditie gegaan met hetzelfde doel: het mysterieuze onderwaterleven vastleggen op een nooit eerder vertoonde manier. Daarnaast gaven de opnames onderzoekers de kans om nog nooit eerder ontdekte diersoorten te observeren. Hierdoor heeft de documentaireserie ook zijn bijdrage geleverd aan de wetenschap. 

 

Ticketinfo
Kaarten voor Blue Planet II - Live In Concert op 6 maart 2019 in Rotterdam AHOY zijn te bestellen via www.blueplanetlive.nl

 

Onkruid mag 3 x twee kaarten weggeven voor deze voorstelling. Wilt jij kans maken op kaarten stuur dan nog vóór 17 februari 2019 een email naar redactie@onkruid.nl met het onderwerp 'live in concert' en vertel waarom jij graag deze kaarten wilt winnen. Wie weet ben jij er op 6 maart live bij! De winnaars krijgen automatisch bericht. 


«   »