Taste the future

Gepubliceerd op 21 januari 2019 om 09:47

Op donderdag 24 januari trakteert Epicenter Amsterdam, the digital house of innovation, haar gasten op een smaak- en spraakmakend food tech event. Hier krijg je een voorproefje van de nieuwste technologieën om 'plantaardig vlees' te produceren, culinaire klassiekers in vegan style, krekelburgers en baanbrekende sprekers.

Talk

Wat is de toekomst van voedsel? Hoe kan het duurzamer? In de open paneldiscussie delen Florentine Fockema Andreae van SHIFT Invest, de Franse topchef Alexis Gauthier van restaurant Gauthier Soho in Londen en David Kat van Wasteless hun gedachtes over duurzame manieren om voedsel te produceren, consumeren en verspilling tegen te gaan.

Over Epicenter

Epicenter Amsterdam is het eerste digitale innovatiehuis in Nederland. Een creatieve ontmoetingsplek voor snelgroeiende digitale bedrijven en grote bedrijven die willen samenwerken, ontwikkelen en hun digitale business willen uitwisselen. Epicenter is tevens een plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van digitale transformatie en nieuwe digitale technologie in al zijn vormen. De eerste vestiging van Epicenter werd opgericht in Stockholm, Amsterdam is de tweede en inmiddels zijn ook Oslo, New York en Helsinki een ‘digital house of innovation’ rijker.

Bij Epicenter Amsterdam kun je de primeurs van digitale technologie daadwerkelijke beleven. Zij willen dat je digitale transformatie begrijpt, niet door te luisteren of te lezen, maar door zelf te testen en te proeven.

Dit food tech evenement vindt plaats op donderdag 24 januari 2019 van 15.00 – 19.00 uur in Epicenter Amsterdam. Het adres is Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam, geef je op via https://epicenteramsterdam.com/event/taste-future


«   »