Kom ook in 2019 weer naar de Bio-beurs

Gepubliceerd op 21 januari 2019 om 09:44

Twee dagen vol culinaire masterclasses, inhoudelijke workshops, product innovaties, ontwikkelingen in de mechanisatie, kennis over omschakelen en nog veel meer! 

De Bio-beurs vindt elk jaar in januari plaats, dit jaar op woensdag 23 januari (11.00 – 21.00 uur) en donderdag 24 januari (10.00 – 19.00 uur), in de IJsselhallen in Zwolle. De beurs wordt sinds 2015 georganiseerd door Bionext en Libéma. Laat je inspireren, ontmoet nieuwe mensen en ontdek wat biologisch (nog meer) voor jou kan betekenen. De Bio-beurs is dé plek om potentiële klanten, relaties en collega's te ontmoeten. De beurs richt zich op iedereen die werkzaam is in de biologische sector: van boer, via handel en verwerking tot en met winkeliers. Ook adviseurs en onderzoekers vinden er hun plek. Alle producten op de Bio-beurs zijn (mits mogelijk) gecertificeerd als biologisch product.

Er zijn meer dan 350 bedrijven vertegenwoordigd op de Bio-beurs, waaronder flink wat nieuwe bedrijven. Bezoek het Foodplein waar culinaire experts een verrassend programma neerzetten met unieke masterclasses. Elk jaar zijn er allerlei inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Hier kun je jouw kennis vergroten en verdiepen.

Boerentroonrede

Bartele Holtrop, ook bekend als Boer Bart, zal de eerste Boerentroonrede uitspreken. Dit zal plaatsvinden op woensdagmiddag om 13.45 uur. Hij zal worden ingeleid door emeritus hoogleraar biologische plantveredeling en voorzitter van de BioAcademy, Edith Lammerts van Bueren.

Pureness & BioMechaTech

Pureness is in 2018 voor het eerst geïntroduceerd als nieuw onderdeel exclusief voor gecertificeerde beauty- en lifestyleproducten. In 2018 was er ook voor het eerst een BioMechaTech-hal met een meet&greet-terras en stands met techniek en mechanisatie voor de biologische landbouw.

Op www.bio-beurs.nl kun je toegangsbewijzen (voor 1 of 2 dagen), relatiekaarten en/of parkeerkaarten voor de Bio-beurs bestellen. Online kost een dagkaart €20,- , aan de deur kost deze €25,-. Een parkeerkaart kost €8,- online en €10,- aan de deur. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Met een toegangsbewijs voor de Bio-beurs heb je ook toegang tot Pureness en de BioMechaTech.


«   »