Vegalove, de groene datingsite

Gepubliceerd op 17 december 2018 om 10:53

Recent is Vegalove gelanceerd; de datingsite voor iedereen met een groen hart.

Vegalove heeft het Keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Én het Keurmerk Veilig Daten(www.keurmerkveiligdaten.nl), waarbij 7 van de honderden datingsites zijn aangesloten.

Steeds meer mensen maken bewuste, duurzame keuzes. Het huis isoleren, minder plastic, meer biologisch. Het vaker kiezen voor plantaardige voeding is een van de meest effectieve manieren om de aarde en haar bewoners te helpen. En bovendien verrassend veelzijdig, kleurrijk, smakelijk en gezond. Iedereen met een groenere lifestyle óf interesse daarin kan nu een maatje, partner of vrienden vinden op vegalove.nl, een nieuwe, frisse en overzichtelijke datingsite.

Na de simpele inschrijving is er een vrijblijvende gratis proefperiode. Bij afname van een halfjaar of jaar Green membership doneert Vegalove een fruitboom aan Haïti, met certificaat op naam. Hiertoe is een samenwerking aangegaan met Stichting Plenty Food Nederland(plentyfood.nl), die plantaardige ontwikkelingshulp biedt in plaats van dierlijke, omdat dit 5 tot 10 keer efficiënter is.

Fruitboom, zinnig gesprek, geslaagde date of de ultieme match: het zijn bijdragen aan 'happy feelings' en een wereld 'full of green'. Precies waar Vegalove voor staat. Iedereen die zichzelf het beste gunt en begaan is met het welzijn van anderen, dieren en de planeet is welkom. Samen groen is goud! #createthemagic

Kijk op www.vegalove.nl voor meer informatie of om je direct in te schrijven.


«   »