Lisa’s Choice zorgt voor heerlijk glutenvrij eten voor iedereen!

Gepubliceerd op 7 december 2018 om 09:40

Veel mensen zullen voor glutenvrije producten bedanken. Vaak zit er weinig smaak aan of heeft het een vreemde textuur. Daar wilde Lisa’s Choice iets aan veranderen. Hun producten moeten niet alleen lekker zijn voor mensen die een glutenallergie hebben, maar echt voor iedereen.

Het merk ontstond kort nadat Lisa, de dochter van Edith Goossens, de diagnose coeliakie kreeg. Lisa had moeite met de overstap maken naar glutenvrij eten, omdat zij de beschikbare producten niet lekker vond. Edith Goossens ging aan de slag om een productlijn te ontwikkelen met gezonde en pure ingrediënten. Het resultaat is een divers assortiment van meer dan 60 producten en dit zal alleen nog maar groeien!

Lisa’s Choice verkoopt onder andere bakmixen, (vegan) gebakjes, granola’s, koekjes, broden, bagels en pizzadeeg. Ook heeft het merk een diepvries assortiment, bestaande uit meer dan 25 producten. Alle producten zijn gemaakt met zo min mogelijk suiker, gecertificeerd biologisch en zonder E-nummers en addictieven.

De producten zijn verkrijgbaar bij Marqt en glutenvrije-winkels. Online is Lisa’s Choice verkrijgbaar via Picnic. Ga voor meer informatie naar lisaschoiceglutenfree.com


«   »