RENS - Mijn lifestyle guide

Gepubliceerd op 5 november 2018 om 16:35

Deze lifestyle guide is een inspiratiegids, opgebouwd uit zeven factoren die voor Rens een rol spelen in het vinden van balans. Want naast goede voeding zijn ook positief denken en ontspanning essentieel voor een gezond en gelukkig leven.

Net als voldoende beweging, self-care, een fijne woonomgeving én aandacht voor de planeet. Met handige checklists en simpele DIY’s laat Rens Kroes zien hoe ze elke dag haar keuzes maakt.

Heel persoonlijk vertelt ze over haar eigen ervaringen. Over het opgroeien in Friesland, de invloed van een grote stad als New York en haar daily struggles. Ze deelt haar drijfveren, haar ritueeltjes en de oefeningen die ze dagelijks doet. Ook laat ze zien hoe ze van haar huis letterlijk haar comfortzone maakt. Met planten, kristallen en etherische oliën. En uiteraard vind je in dit boek weer veel recepten. Voor de lekkerste ontbijtjes, drinks, snacks en gerechten, maar dit keer vertelt Rens óók hoe je eenvoudig je eigen beauty- en schoonmaakproducten maakt. Van body scrubs en deodorant, tot home made wasmiddel en vaatwastabletten.

RENS - Mijn lifestyle guide | Rens Kroes | Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum | € 20,- | ISBN: 9789000362486


«   »