Andere Koek

Gepubliceerd op 26 oktober 2018 om 10:36

Bewust bakboek, 80% plant-based, 90% allergeenvrij, 100% lekker!

Bewust en toch lekker snoepen lijkt lastig voor iemand die plantaardig eet of een voedselallergie of -intolerantie heeft, maar dat hoeft niet. Het bekende foodplatform Food Bandits bracht gisteren het bewuste bakboek Andere Koek uit. In dit boek is vrijwel elk recept gluten- en lactosevrij, vegan en met alleen natuurlijke suikers. Ideaal voor iedereen die niet alles mag (of wilt) eten.

Niks zo lekker als zelfgebakken taart en geen betere start van de dag dan met een grote stapel pannenkoeken. Maar hoe doe je dit als je allergisch bent voor lactose of gluten, of deze producten liever vermijd? In dit bakboek staan meer dan 60 bewuste recepten die grotendeels plant based en allergeenvrij zijn. Van heerlijke brownies en aardbeientaart tot klassieke wafels en tiramisu.

Food Bandits is een foodplatform van het trio Suus, Johann en teckel Moos. Vijf jaar geleden startten zij met Food Bandits. Inmiddels zijn ze wereldwijd bekend wegens hun heerlijke free-form-recepten en prachtige foodstyling en fotografie.

Andere Koek | Food Bandits | Kosmos Uitgevers | € 24,99 | ISBN: 9789021570426


«   »