Verblijf op maat

Gepubliceerd op 19 oktober 2018 om 10:15

Een origineel concept in het Spijkerkwartier in Arnhem

Onder de noemer ‘Spijkerbed’ ontvangen enthousiaste wijkbewoners in samenwerking met lokale ondernemers gasten in het Spijkerkwartier. Bij Spijkerbed kun je terecht voor logies, ontbijt, lunch, diner, service én vermaak. Op basis van je wensen stelt Spijkerbed een arrangement op maat samen.

Bij de samenstelling van het arrangement gaat Spijkerbed uit van datgene wat wijkbewoners zowel letterlijk als figuurlijk ‘in huis hebben’. Zo kun je er bij de ene wijkbewoner overnachten en bij een andere bewoner aanschuiven voor lunch of diner. Daarnaast kun je kiezen voor een of meer van de vele activiteiten. Je kunt daarbij denken aan een rondje Spijkerkwartier of Modekwartier, een schrijf- , dans- of kookworkshop. Misschien wil je liever gaan fietsen met een wijkbewoner, aan een wijnproeverij meedoen, of bij de plaatselijke bakker je eigen brood maken. Dat en nog veel meer is mogelijk. Uitgangspunt is een persoonlijke benadering en verrassende ontmoetingen. Spijkerbed baseert haar aanbod op de sterke punten van de wijk en haar bewoners en behalve voor een weekendje of midweek weg is Spijkerbed ook bijzonder geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuildingsdag of een familiereünie.

Prijsindicatie: € 38 per persoon, overnachting inclusief ontbijt en exclusief arrangement op maat. De kosten van een (bedrijfs)uitje zijn afhankelijk van het wensenpakket, het tijdstip, de duur en het aantal deelnemers.

Neem voor meer informatie contact op met: Stichting Spijkerbed, Marike Brüggemann, www.spijkerbed.org, bureauspijkerbed@gmail.com, telefoonnummer: +316 – 24634773


«   »