Zoek de innerlijke vrede

Gepubliceerd op 1 oktober 2018 om 10:59

De Inner Peace Conference is een conferentie ontworpen om mensen bloot te stellen aan de grote wijsheidstradities van de wereld en een innerlijke revolutie te ontbranden.

Wijsheid, muziek, meditatie, yoga en andere contemplatieve praktijken hebben altijd gefunctioneerd als sleutels om ons hart te openen en onze geest te zuiveren voor innerlijke vrede. Doe mee op 6-7 oktober om je eigen innerlijke revolutie te beginnen.

Door de geschiedenis heen heeft de stad Amsterdam een cruciale rol gespeeld in het herbergen en delen van deze wijsheidstradities. Het was een toevluchtsoord voor onafhankelijke denkers, schrijvers, vernieuwers en kunstenaars, wat resulteerde in een open samenleving waarin mensen uit alle lagen van de bevolking samenkwamen. Om deze reden vinden de organisatoren dat dit een vruchtbare bodem is voor het vinden van de waarheid en het ontdekken van onze ware aard.

De tijd is gekomen om deze grote wijsheidstradities opnieuw te verenigen, zodat ze ons verder kunnen brengen dan religie, nationaliteit en ras.

 

Kijk voor prijzen of het programma op innerpeaceconference.org


«   »