UIT Straling

Gepubliceerd op 21 september 2018 om 09:26

Woonbioloog Astrid Tax schrijft boek over de invloed van apparatuur in huis.

We leven heel bewust, doen aan mindfulness en eten graag superfood. Maar we laten een heel belangrijk en groot gedeelte liggen: de onzichtbare gevaren in huis waardoor gezinnen vermoeid zijn en blijven kwakkelen met de gezondheid. De invloed van alle apparatuur en materialen die we in ons huis nemen is namelijk net zo belangrijk voor een gezond en bewust leven. Dat het zoveel beter kan in huis kun je lezen in het onlangs verschenen boek Uit Straling van Astrid Tax.

Als woonbioloog valt het Astrid Tax op dat er de laatste jaren heel veel apparatuur is bijgekomen die een enorme invloed kan hebben op het slapen, op hoe je je voelt (in huis) en op de langere duur zelfs op je gezondheid.

Astrid Tax “Ik hoorde mijzelf steeds weer dezelfde adviezen geven die bewoners heel makkelijk zelf kunnen uitvoeren.” Zo kwam ze op het idee om een boek te schrijven waarin aan de hand van een systeem wordt uitgelegd welke stappen je kunt nemen.

In het boek staan simpele handelingen beschreven die ervoor zorgen dat ook de woning gezond is en het hele gezin zich er lekker voelt en het echt een comfortabel huis is. Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel vind je uitleg over de soorten straling, in het tweede deel staat het systeem beschreven en in het derde deel zijn een aantal voorbeelden beschreven, zoals babykamers, kamers van tieners en ook een voorbeeld over dieren.

Het boek is makkelijk leesbaar en ook aantrekkelijk om te lezen, omdat er door het hele boek leuke ervaringsverhalen staan. Nieuwsgierig geworden? Op uitstraling.nu kun je het eerste hoofdstuk gratis aanvragen.

Uit Straling | Astrid Taks | € 27,50 | te bestellen via uitstraling.nu


«   »