Oproep Eigentijds Festival

Gepubliceerd op 31 augustus 2018 om 09:16

Het Eigentijds Festival viert haar 25-jarig jubileum in Vierhouten van vrijdag 7 t/m maandag 10 juni 2019. Tenminste, bij genoeg animo…

De organisatoren weten niet of er na al die jaren voldoende belangstelling voor is. En aangezien ze het terrein en de accommodaties daar vroegtijdig moeten huren willen ze in die keuze geen risico nemen. Gelukkig heeft de Paasheuvelgroep hierin meegedacht - zij willen het festival graag opnieuw ontvangen - en de organisatoren de gelegenheid gegeven het definitieve besluit medio oktober te nemen. Dit biedt ze de mogelijkheid om via een voorinschrijving te onderzoeken of die verwachte belangstelling er ook definitief is. Om zeker te weten dat het festival door kan gaan willen ze kunnen rekenen op 400 voorinschrijvingen. Zij zien er naar uit om net als vroeger, weer samen met zielsverwanten vier dagen een explosie van liefdesenergie te beleven; om intens te genieten van het leven, zoals het ook kan zijn. 

Voor de goede orde, het festival zal niet meer zo groot worden als vroeger. Ze willen gaan tot ongeveer 800 volwassenen en 100 kinderen. Houd er dus rekening mee: vol = vol. Het festival wordt gehouden van vrijdagmiddag 7 juni t/m maandagmiddag 10 juni 2019. Pinksteren dus. Het grote voordeel voor de werkenden: je hoeft een dag minder vrij te vragen. En als je een niet deelnemende partner mee wilt nemen kan dat ook.

Voorinschrijving

Je kunt je nu inschrijven via de website en betaalt dan € 40,- voorinschrijvingsgeld. Je voorinschrijving is pas definitief als je dit bedrag hebt overgemaakt. Dat bedrag wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag dat je verschuldigd bent als het festival in Vierhouten definitief doorgaat op het moment dat ze het eerder genoemde minimum aantal van 400 voorinschrijvingen voor 15 oktober kunnen noteren. Na die datum krijg je zo snel mogelijk te horen of het doorgaat. In dat geval krijg je € 10,- korting op de deelnameprijs van € 215,- (excl. verblijfskosten) en betaal je € 205,-. Mocht het minimum aantal van 400 volwassen deelnemers op 15 oktober niet gehaald worden dan zal de 25ste editie weer plaatsvinden op de terreinen van Ecolonie in Frankrijk. Het voorinschrijvingsgeld zal weer volledig terug op je rekeningnummer gestort worden zodat je helemaal vrij bent om opnieuw je keuze te maken.

Als je vragen hebt mail dan naar: info@eigentijdsfestival.nl

 

 


«   »