Meditech Europe : Gezondheid volgt het bewustzijn

Gepubliceerd op 24 augustus 2018 om 15:58

Meditech Europe : Gezondheid volgt het bewustzijn; Ergens, verstopt in de Noordoostpolder, staat een klein bedrijfspand waar dagelijks hele bijzondere producten geproduceerd en verzameld worden. Van over de hele wereld wordt kennis, inzicht en ervaring binnen gehaald om innovatieve gezondheidsproducten beschikbaar te maken die bedoeld zijn om het leven van zo veel mogelijk mensen gezonder en optimaler te maken. Meditech Europe heeft door middel van deze producten door de afgelopen decennia heen al duizenden mensen geholpen om de gezondheid te hervinden waar alle hoop verloren was. Maar ook om de leef- en werkomstandigheden zo te optimaliseren dat gezondheid zich weer kan uiten. Tijdens dit dankbare werk wordt er veel kennis en ervaring opgedaan welke wij zo ver mogelijk willen verspreiden zodat nog veel meer mensen hiervan kunnen profiteren en hierbij zouden wij graag jouw hulp gebruiken.

Bouwen aan een gezondheidsgemeenschap
Bij Meditech Europe zijn we druk bezig met het opbouwen van een groot netwerk van zowel therapeuten als nieuwsgierige individuen die elkaar ondersteunen en inspireren in de zoektocht naar natuurlijke en blijvende gezondheid. Met als einddoel om de collectieve kennis zo ver te verspreiden dat onze kinderen, en de kinderen na hen, natuurlijke gezondheid gaan zien als een zeer belangrijk maar natuurlijk aspect van het leven. Een van de middelen die wij hierin willen gebruiken is de oprichting van de Meditech Health Academy. Die als doel heeft om de kennis over natuurlijke gezondheid in het vrije domein te verzamelen en vrij beschikbaar te maken voor zo veel mogelijk mensen. Er is zo veel ongelofelijk krachtige informatie beschikbaar waar nog zo weinig mensen weet van hebben dat er voor ons, jou als lezer en organisaties als Meditech Europe, een schone taak ligt dit zo ver mogelijk te verspreiden.

Gezondheid begint bij onze kinderen
Wanneer we ons het doel stellen om de algehele gezondheid van alle mensen te verbeteren dan is het van groot belang dat we het bewustzijn van de mensen verbreden en verrijken. Alleen dat wat in het voorstellingsvermogen zit kan doormensen worden verwezenlijkt en dus is het van het grootste belang dat we zo vroeg mogelijk alles wat mogelijk is introduceren. Wanneer een kind opgroeit in een wereld waarin chemokuren en bestraling de enige twee échte behandelingen zijn tegen kanker dan zal dat kind, op latere leeftijd, ook niet verder kijken omdat het gewoonweg niet tot de mogelijkheden behoort. Maar wanneer een kind al heel jong wordt geïntroduceerd met bijvoorbeeld de gezondheidbevorderende kracht van echte natuurlijke voeding of met de helende werking van resonantie- of andere beschikbare therapieën dan zal dit kind hierin interesse hebben en dit mee nemen in de opbouw van het leven. Uiteraard staat het dit kind dan later vrij zelf te kiezen uit alle beschikbare mogelijkheden maar het zal geïnspireerd zijn door eeuwenoude gezonde voedingstradities en door nieuwe mogelijkheden die er al zo velen zijn. Het is dus aan ons, de ouders, docenten, therapeuten, gidsen, etc. van nu om de jeugd met deze informatie kennis te laten maken en ze er wegwijs in te maken. Wat doe jij om hierin te helpen?

Het werk van Meditech Europe
Al sinds de oprichting van Meditech Europe is Hessel Hoornveld bezig met het opleiden van mensen, hen wakker te schudden waar nodig, hulp te bieden waar alle hoop verloren is en om steeds meer mogelijkheden beschikbaar te maken voor mensen op hun leven gezonder te maken. In een westerse wereld, die opgebouwd is uit en nog steeds draait op de kracht van de industriële revolutie, is gezond leven geen vanzelfsprekendheid. Innovatie wordt ingezet om meer productiviteit te krijgen maar minder om vervuiling te verminderen. Daarnaast zijn de aspecten in het leven die gezondheid ondersteunen, zoals rijke natuurlijke voeding en een ontspannen actieve levensstijl, steeds verder minder belangrijk geworden. Dit is waar Meditech Europe hulp biedt op de vier kerngebieden:

 

1. Gezond water
Het werkelijke belang van zuiver water is voor veel mensen totaal onbekend. Iedereen weet dat we niet zonder water kunnen. Maar het aantal mensen dat werkelijk dagelijks voldoende zuiver en rijk water drinkt is zeer klein. Waardoor beetje bij beetje het intracellulaire vocht wordt opgebruikt en het lichaam snel verouderd en kwalen gaat vertonen. Weinig mensen halen één liter zuiver water (koffie, thee, sappen en frisdranken vallen hier niet onder) per dag en wat ze drinken is vaak vervuild. Meditech Europe biedt verschillende waterzuiverings- en waterverrijkingsmogelijkheden aan voor in en buiten het huis om een zo zuiver mogelijke bron van water te kunnen garanderen.

 

2. Zuivere lucht
Onze longen zuiveren in onze industriële wereld enorme hoeveelheden vervuiling uit de lucht die we inademen. Van de uitlaatgassen van vervoersmiddelen tot de uitstoot van fabrieken en fijnstof uit printer in onze huizen en kantoren. Maar ook de bacteriële en virale belastingen die dagelijks om ons heen zwerven. De neerwaardse spiraal in de algemene immuniteit maakt dat mensen steeds gevoeliger zijn voor deze invloeden en dit zorgt voor een groot probleem. Daarom biedt Meditech Europe een brede reeks aan luchtzuivering- en luchtbevochtigingsproducten die de lucht die u dagelijks inademt zuiver en gezondheidsbevorderend maakt.

 

3. Straling & EMF preventie en harmonisatie
Onderzoeken tonen aan dat EMF straling tot grote schade in staat is waaronder het vergiftigen van de mitochondriën in cellen.* Elektromagnetische straling is voor een groeiend aantal mensen dan ook een probleem en met de steeds dichter wordende stralingsbelasting van 5G en alomaanwezige WIFI zenders wordt dit probleem alleen maar groter. Om de negatieve effecten van EMF straling tegen te gaan heeft Meditech Europe een breed assortiment aan beschermende en harmoniserende producten.

 

4. Natuurlijke interventie en ondersteuning
Door de jaren heen hebben wij bij Meditech Europe een indrukwekkend assortiment aan innovatieve therapieproducten ontwikkeld en verzameld. Deze producten zijn onder te brengen in drie categorieën:

  • Geluid/resonantie therapie (Lakhovsky)
    Russisch onderzoeker en uitvinder Georges Lakhovsky ontwikkelde de theorie dat alle cellen een eigen frequentie hebben en dat ziekte ruimte krijgt wanneer deze frequentie verstoord raakt. Zijn uitvinding, de Multiwave Oscillator, zendt een harmonisch veld uit waarbinnen de cellen hun frequentie terug kunnen vinden en het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer tot uiting kan komen. De Multiwave Oscillator die Meditech Europe aanbiedt is een doorontwikkeling van het originele ontwerp van Lakhovsky en wordt in meer dan twintig landen over de hele wereld succesvol ingezet om de meest uiteenlopende aandoeningen succesvol te behandelen.

 

  • Licht therapie (o.a. Rife)
    Royal Raymond Rife ontdekte dat ziekmakers een lichtfrequentie hebben die door middel van gasontladingslampen kunnen worden aangestraald en uitgeschakeld. Zoals een glas kan barsten of een brug kan instorten door de juiste frequentie erop los te laten. Zo barsten velen ziekmakers onder de invloed van deze speciaal ontwikkelde lichtfrequenties. Meditech Europe ontwikkelde de Rife Phanotron lampen en de eigen gasontladingslampen die door veel mensen succesvol gebruikt wordt om aandoeningen mee te behandelen.

 

  • Electrotherapie (Zap- en andere technieken)
    Onderzoekers Lyman en Kaali ontdekte in 1990 dat microstroomstoten virussen en bacteriën in het bloed onschadelijk konden maken.* Jaren van ontwikkeling van o.a. Robert Beck en Hulda Clark hebben hele bijzondere en effectieve elektrotherapiemogelijkheden opgeleverd zoals de Bloodoptimizer en de Zap techniek. Deze hebben wij doorontwikkeld en bieden wij aan om deze zeer bijzondere technieken breed beschikbaar te stellen voor mensen met zeer uiteenlopende virale, bacteriële en andere parasitaire uitdagingen.

 

 

Meer weten?

Voor meer informatie over wat jij voor ons of wij voor jou kunnen betekenen kun je gaan naar www.meditecheurope.nl 

 

Bronnen:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2018/02/21/cellphone-radiation-linked-to-tumors.aspx

 https://www.meditecheurope.nl/blog/blood-optimizer/


«   »