Zomerfestival op Eissingeheem in Zandeweer

Gepubliceerd op 23 juli 2018 om 14:24

Hier geen line-up van bekende workshopleiders maar de campinggasten zelf geven hier de workshops!

Een uniek concept waar jong en oud door elkaar heen beweegt en waar saamhorigheid de boventoon voert. Een jongen van 9 leert een ieder z’n judotrucs. Twee vriendinnen maken beauty salon buiten op het gras met een eimasker en een scrub van kruiden. Studenten van de universiteit leren je debatteren en je eigen footprint berekenen. Doe je mee met het maken van een wasteband met instrumenten van afval, of samen een scratsofonia opvoeren! Iedereen mag (gratis) meedoen aan alles maar het hoeft niet!

Kamperen tussen de graanvelden op het Gronings Hogeland. In en rondom de authentieke theaterboerderij Eissingeheem buiten Zandeweer, kleinschalig en gezellig! Al tien jaar is deze plek het prachtige decor voor dit 16-daagse festival voor een totaal beleving van natuur en cultuur. Je kunt dieren eten geven en verzorgen en er is kampvuur, boogschieten, wandelingen door de velden en over het wad, sauna en hottub onder de sterren. Cultuur is er volop te beleven met verrassingstheater, muziek leren maken, teken- en schilderlessen

Datum: zaterdag 28 juli t/m zondag 12 augustus | reserveren is noodzakelijk, minimaal 2 nachten, 16 dagen totaal | Prijs (inclusief alle faciliteiten, diners en workshops) vanaf 25 euro p.p.p.d. Kinderen tegen gereduceerd tarief. Voor meer informatie zie de site Buitengewoonleven.nu.


«   »