Mystical Fantasy Fair

Gepubliceerd op 16 juli 2018 om 10:54

Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag is er weer een editie van het Mystical Fantasy Fair in Heeswijk Dinter.

Het zal weer een festival worden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar je deel kunt nemen aan diverse workshops, waar je 1 of meerdere dagen kunt relaxen, waar muziek en dans zal zijn, waar ook gedacht is aan leuke activiteiten voor kids, waar je lekker wat kunt eten en drinken tussen de workshops door, waar je 1 dag kunt doorbrengen maar ook meerdere dagen doordat je kunt overnachten (dit jaar ook in een Tipi), waar je je eigen muziekinstrument kunt meebrengen om met anderen muziek te maken bij het vuur en nog veel en veel meer. Het idee van dit festival is dat er een combi gemaakt wordt van spirituele/paranormale, Keltische, Middeleeuwse en Sjamanistische activiteiten en sferen.

Voor wie vindt dat zijn of haar mentale of fysieke gezondheid wel een beetje balans kan gebruiken, kan op de Fair onder andere terecht voor diverse soorten energiebehandelingen . Ook worden er verschillende soorten massages aangeboden, waarbij je kunt ontspannen en weer goed in je energie kunt komen.

Door al deze aspecten te combineren is er voor een ieder wat te vinden en te doen en hoopt de organisatie op deze manier een heel mooi, sfeervol, inspirerend, bijzonder en gezellig festival te kunnen neerzetten.

Meer informatie is hier te vinden.

 


«   »