Unieke stadsretraite over de beoefening van Chöd

Gepubliceerd op 12 juli 2018 om 09:27

Tibetaans boeddhistisch centrum Phuntsok Chö Ling organiseert van vrijdag 3 t/m zondag 12 augustus 2018 een tiendaagse stadsretraite over de beoefening van Chöd met Lama Jigmé Namgyal, aan de Oostkousdijk 17B te Rotterdam.

 De retraite is te volgen voor iedereen die al eerder Chöd onderricht heeft ontvangen of voldoende kennis heeft over de basisprincipes van boeddhistische zienswijzen.

 Chöd betekent in het Tibetaans letterlijk ‘doorsnijden’ en wordt beoefend als een krachtige methode om obstakels zoals onze eigen verstorende emoties, ook wel onze innerlijke vijanden genoemd, te doorsnijden.

 Het is vrij zeldzaam om dit onderricht in Nederland te kunnen volgen, daarom is dit een unieke mogelijkheid voor mensen om zich (verder) te verdiepen in deze diepgaande en effectieve beoefening.

In de Dudjom Tersar overdrachtslijn van Tröma Nagmo Chöd die begint bij de grote meester Dudjom Lingpa, is Lama Jigmé Namgyal de vierde leraar. Een korte, ononderbroken lijn waardoor de lessen van deze lama rechtstreeks uit een authentieke bron komen.

 Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 20 juli 2018! Kijk hier meer informatie.


«   »