Kinderkamp Texel

Gepubliceerd op 10 juli 2018 om 11:10

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus gaat het jaarlijkse Kinderkamp van Paradise Kids op Texel weer van start.

Het Kinderkamp is een leuk weekend voor kinderen (7 - 12 jaar) die hun kracht beter willen leren kennen. Er wordt veel plezier gemaakt, je maakt nieuwe vrienden en doet veel leuke en spannende activiteiten. Het kamp geeft je een combinatie van samenwerken met anderen en leren over de natuur!

Innerlijk Reis

Tijdens het kamp werken ze met verschillende werkvormen zoals rollenspel, creativiteit, massage, muziek en visualisaties. De kinderen maken tijdens deze twee dagen ook een Innerlijke Reis. Daarnaast maken ze kennis met de schatten van de natuur. Ze zoeken verschillende geneeskrachtige planten en gebruiken deze voor de gerechten die ze gaan koken. Op Texel gaan ze ook altijd zee beestjes bekijken en langs bij de zeehonden van Ecomare, wat een bekend zeestudiecentrum is vlakbij de kamplocatie.

De activiteiten tijdens het kamp zullen kinderen helpen te werken aan onderwerpen zoals zelfvertrouwen, vriendschap en jezelf durven zijn. Ze ontdekken de kracht en potentie die ze in zich hebben én ze leren deze kracht effectief in te zetten.

Heb jij kinderen die al eerder bij Paradise Kids op een dagtraining zijn geweest, en het leuk vinden om een heel weekend in een gezellige sfeer met zichzelf aan de slag te gaan? Geef je zoon of dochter dan voor 25 juli op via deze link.

 


«   »