Speciale actie voor zwangere vrouwen

Gepubliceerd op 29 juni 2018 om 15:27

Floaten is een bijzondere en effectieve manier van ontspannen. Je drijft, zoals in de dode zee, gewichtloos op een laag zout en verwarmd water. Het water is voorzien van het speciale Epson Zout. Door de rust, warmte en het ontbreken van zwaartekracht voelt het alsof je zweeft. Eigenlijk is floaten een manier van mediteren, maar dan in het water. Ben je momenteel zwanger en lijkt dit je heerlijk, dan is deze aanbieding wat voor je:

Een uur floaten (normale prijs €38,50) + het boek Positief over bevallen (normale prijs €19,90) voor slechts €47,50!

Om gebruik te maken van deze actie maak je telefonisch een reservering bij Koan Float in Amsterdam onder vermelding van de actie 'Positief over bevallen'. Het Float en Massagecentrum is dagelijks tussen 9:30 en 22:30 uur te bereiken via 020-5550333.

Het adres: Herengracht 321 in Amsterdam. 

Voor meer informatie over floaten kunnen je kijken op www.koanfloat.nl. Deze aanbieding loopt tot 31 juli 2018.

 

Winactie!

Maar.. je kunt ook een poging wagen om dit arrangement te winnen want wij mogen er twee weggeven! Wil je kans maken, stuur dan een email naar redactie@onkruid.nl o.v.v. Positief over bevallen. Je hebt t/m 21 juli de tijd om te reageren, daarna kiezen wij twee verschillende prijswinnaars uit. (Dit arrangement is geldig voor 1 persoon en moet binnen 3 maanden ingewisseld worden)

Een vereiste is natuurlijk wel dat je zwanger bent!

 

Positief over bevallen:

Het boek Positief over bevallen van Milli Hill speelt zich dan wel in Groot-Brittannië af, de boodschap blijft hetzelfde; je angst voor het bevallen een plekje geven. En heel belangrijk: houd de regie over je eigen bevalling! iet alleen een gezond kind ter wereld brengen is cruciaal, zelf sta je met stip op de eerste plaats. Want niemand anders dan jezelf zal de klus moeten klaren. Daarnaast gaat Positief over bevallen in op realistische vragen zoals 'Hoe zit het met bloedverlies?' en 'Moet je poepen tijdens de bevalling?' en geeft de auteur handvaten voor ontspanningsmethoden en het opstellen van een geboorteplan. Maar bovenal heeft Hill op een hele luchtige en vaak hilarische toon een goede poging gedaan het bevallen in een positief daglicht te zetten. 

(Positief over bevallen is een uitgave van Uitgeverij Samsara en kost €19,90)


«   »