Wat blijkt? Leuker leven kun je leren!

Gepubliceerd op 30 april 2018 om 09:38

Na het grote succes van de eerste editie, volgt begin deze zomer de tweede editie van DROOM, LEEF, GENIET.

Op 2 en 3 juni is de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen het decor van dit ‘2-daagse inspiratie-seminar voor blijvend geluk’. Tijdens dit weekend leren trainers Dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink de deelnemers tools en technieken om meer uit henzelf, hun werk en hun relaties te halen. Van der Burg en Meijlink zijn de oprichters van UNLP, Nederlands toonaangevende instituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Hun motto? Leuker leven kun je leren!

Gebruik je brein

Van der Burg en Meijlink houden de deelnemers voor hoe zij hun brein kunnen gebruiken om positief te denken, productiever te zijn, los te laten en gelukkiger te leven. Van der Burg: “Het seminar is echt bedoeld voor iedereen die persoonlijk wil groeien en meer uit zijn dagelijkse leven wil halen”. DROOM, LEEF, GENIET is vrolijk, dynamisch en interactief. In twee bomvolle dagen leren ze je bruikbare tools en technieken voor meer geluk, groei en voldoening. Praktisch, helder en zonder zweverig gedoe.

 

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op www.droomleefgeniet.nl, bellen met 020 – 26 10 707 of mailen naar info@unlp.nl


«   »