Hansa Green Tour

Gepubliceerd op 26 maart 2018 om 16:42

Hansa Green Tour organiseert internationale netwerk en inspiratiereizen voor duurzaamheidsprofessionals en handelsmissies naar de grootste duurzaamheidsevents in de wereld zoals de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk (grootste duurzame energie evenement van Europa).

Indien mogelijk reizen ze met elektrische en/of alternatief aangedreven voertuigen, en dat werkt heel aanstekelijk. Mensen vinden het prachtig om de nieuwste duurzame innovaties te zien maar vooral ook om zelf te ervaren. Veel deelnemers doen elk jaar mee en helpen actief mee om nieuwe deelnemers te interesseren voor deze duurzaamheidsreizen. Daarnaast organiseert Hansa Green Tour ook andere activiteiten om de contacten te onderhouden zoals bijvoorbeeld een weekend naar de Formula E race in Berlijn (18-20 mei), het spectaculaire elektrische antwoord op de Formula 1 races.

De jaarlijkse Hansa Green Tour ‘zomereditie’ vindt plaats in juni. Dit is de meest bekende reis die ze organiseren, het origineel waarmee ze in 2010 zijn begonnen. Een internationale netwerk en inspiratiereis voor duurzaamheidsprofessionals waarbij alle deelnemers met elektrische en/of alternatief aangedreven voertuigen een route rijden langs inspirerende duurzame locaties in de oude ‘Hanze’ regio in Nederland, Noord-Duitsland en Denemarken. Onderweg worden diverse interessante netwerkbijeenkomsten georganiseerd met brancheverenigingen, clusters van duurzame bedrijven, lokale of regionale overheden en de Nederlandse ambassades in deze landen. Doel van deze reizen is om duurzame oplossingen te laten zien, om te inspireren, om kennis en ervaringen uit te wisselen en te leren van goede voorbeelden en van elkaar. Een prachtige actieve reis om zelf de nieuwste ontwikkelingen te zien en te ervaren. Van 5 – 9 juni gaat de 9e editie van deze reis van start.

Meer informatie over Hansa Green Tour is te vinden op hun website.

 


«   »