Thinking Planet Festival

Gepubliceerd op 20 maart 2018 om 11:13

Het grootse internationale filosofiefestival Thinking Planet is voor iedereen die met andere ogen wil kijken naar levensvragen en belangrijke kwesties.


We schreven eerder al over de dag voor de Filosofie. Dit festival, dat ook plaatsvindt op 21 april a.s. gaat verder waar de dag ‘ophoudt’. Raak geïnspireerd door ruim 40 nationale en internationale denkers, die in 9 zalen van TivoliVredenburg je kennis laten maken met niet-westerse denktradities van over de hele wereld.

Ontdek bijzondere culturen via lezingen, discussies en workshops en krijg nieuwe inzichten in grote thema’s zoals identiteit, burn-out en het milieu. Leer meer over de oosterse wijsheden van taoïsme en boeddhisme en luister naar sprekers over Afrikaanse Ubuntu, islamitische levenskunst en Latijns-Amerikaanse bevrijdingsfilosofie. Doe mee met gespreksoefeningen vanuit inheemse culturen als de Maori, kom tot rust met yoga en meditatie en geniet van wereldse muziek, dichtkunst en verrassende storytellers.

Koop snel een ticket en hou ondertussen website en social media van het festival in de gaten voor meer informatie over het programma!

Thinking Planet Festival vindt plaats op 21 april 2018 van 19:00 - 02:00 uur in TivoliVredenburg, Utrecht

 


«   »