Vrouw met een missie geeft boek uit voor alle mensenkinderen, groot en klein

Gepubliceerd op 14 februari 2018 om 19:10

Van kind dat mocht schouwen in de andere wereld tot vrouw met een missie.

Een (voor)lees en (doe)boek met een boodschap voor alle mensenkinderen van 0-110 jaar:

“Jij bent lief(de) Laat jouw licht maar stralen!”

 

De aanleiding voor het schrijven van dit boek
Als kind viel de schrijfster van een klimrek op haar hoofd. Waarbij ze bewusteloos raakte en even in de “andere wereld” mocht kijken. De fysieke en emotionele gevolgen hiervan leiden in haar leven tot ernstige gezondheidsproblemen. Pijn en extreme vermoeidheidsklachten en een groot gevoel van eenzaamheid en heimwee. Die ze grotendeels heelde door veel te schrijven. Waardoor ze zich weer ‘herinnerde’ en tot grote inzichten kwam.


"Remember the promise you made"
Deze woorden kreeg ze mee en bleven haar altijd bij. Ze had zichzelf beloofd volledig thuis te komen in zichzelf en hier op aarde. En deze herinneringen deelt ze in haar boek in dichtvorm. Kort maar krachtig. Om jou ook weer te helpen herinneren. Dat niets voor niets gebeurt in het leven en alles wat je overkomt gebeurd om je dichter bij jezelf te brengen. Bij de liefde voor jezelf. Het besef dat je van grote waarde bent voor deze aarde. Dat je hier je talenten mag leven. Plezier mag hebben. Dat en nog veel meer, wil ze kinderen groot en klein met dit boek meegeven. Dat ieder kind dat mag weten, dat het mag leven vanuit het hart en liefde. Dat is haar missie!


"Sing a song for the children"
Dat zijn de woorden die ze ook meekreeg. Met als resultaat een boek met een boodschap voor kinderen van 0-110 jaar. Met illustraties gemaakt door kinderen. Met ruimte voor jou eigen tekeningen en dromen en wensen. Jij bent lief(de) Laat jouw licht maar stralen!

Het boek is te bestellen via: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/jijbentliefde/ en is inmiddels ook te verkrijgen bij verschillende boekhandels.


Recencies en reacties van lezers:

De eerste reacties die ze kreeg zijn hartverwarmend:

 • “Wat een boek met een prachtige boodschap waar je blij van wordt en positieve energie van krijgt”
 • “Een boek om door te geven van generatie op generatie”
 • “Een prachtige en positief boek voor het hele gezin”
 • “Heel mooi geschreven. Voor een kind en zeker ook voor een volwassene de door het lezen van deze aangrijpende tekst weer verbinding met het innerlijk kind kan maken.”
 • “ik ben heel erg blij met je boek, heerlijk van genoten samen met mijn kleinkind”
 • “Wat een mooi boek in alle opzichten. Hier gaan mijn kinderen en ik heel veel aan hebben”
 • Het is een boek voor iedereen en niet alleen voor kinderen maar ook voor zwangere vrouwen en hun ongeboren kind en aankomende ouders”
 • “Wat een supermooi boek! Mooie tekst en de tekeningen zijn ook zo leuk. ik ben er zo blij mee. Op de school waar ik les geef vinden ze het ook super”.
 • “Ik ben er erg blij mee, ik zal veel aan dit boek hebben, wat zal het me kracht geven”
 • “Liefdevol en vanuit een warm hart geschreven”
 • “Wat een ontzettend mooi en indrukwekkend boek en wat leest het makkelijk, super!”
 • “Wat een prachtig boek heb je geschreven. Zoveel liefde en raak geschreven waar kinderen hun kracht uit kunnen halen. Vele gedichten herkenbaar en spijker op de kop. De boodschappen in de gedichten zijn een mooie om mee te geven”

Voor meer informatie over de missie van de schrijfster kunt u contact opnemen met: Ingeborg Stevens; i.stevens@zelf.nu (06-46270641).

Meer informatie over het boek en overige activiteiten kunt u lezen op: http://www.zelf.nu.


«   »