Word de “Best Friend” van je verlangen

Gepubliceerd op 6 juli 2023 om 12:03

Manifesteren van een verlangen zal je niet vreemd in de oren klinken. In het hele labyrinth van hoe je dat zou moeten doen, laat Slow Soul Diving een nieuw geluid horen. Want wij geloven er namelijk in dat een verlangen alleen vorm kan krijgen als jijzelf er ook de "Best Friend" van wordt. We bedoelen daarmee dat je op vele lagen van jezelf werk gaat verrichten en jezelf in shape brengt. Want het manifesteren van een verlangen gaat niet over één nacht ijs.

 

 

Een verlangen is niet fysiek. Een verlangen leeft in het meer energetische deel van jezelf. Het is als het ware informatie die zich in jouw veld bevindt en vervolgens gevoeld kan worden via je lichaam. Vorm kan krijgen via je lichaam. En we hebben het dan niet alleen over je fysieke lichaam, maar ook over je emotionele lichaam en je mentale en energetische lichaam. Als je dit op je in laat werken, krijg je misschien een idee waarom het zo'n enorme toer is of kan zijn om je verlangen de wereld in te brengen. Mits je dat op een beetje ontspannen en bezielde manier wilt doen. De manier die bij je past.

 

 

Een verlangen is niet fysiek, maar drukt zich wel uit via je lichaam. En dat lichaam, en met name je zenuwstelsel en je hart, hebben een hoop meegemaakt. In de hele interactie met onze omgeving, in de hele interactie binnen onze relaties, heeft een verlangen zich vaak laten zien en even zo vaak is de omgeving hier niet altijd even zorgvuldig mee omgegaan. Is de ander daar niet altijd zorgvuldig mee omgegaan. Een verlangen kan zich dan terugtrekken tegelijkertijd met de samentrekkende beweging die ons lichaam maakt. Tegelijkertijd met al die fight/flight/freeze responsen van ons zenuwstelsel. Tegelijkertijd met de bewegingen in je hart, dat zich soms gekwetst terug kan trekken als een verlangen niet beantwoord wordt. En we hebben het dan niet alleen over het verlangen en de liefde die je voelt naar en voor de ander, maar ook naar en voor jouw project.

 

 

Vanwege deze interactie raken we verstrikt met de omgeving, met de ander. En dat alles is voelbaar via allerlei verstoringen en stagnaties die ontstaan in ons systeem, in ons lichaam. Inclusief alle emoties die hiermee gepaard gaan. En inclusief de innerlijke dialoog die altijd ontstaat. En daar zijn we dan mee bezig. Daar gaat onze aandacht naar uit.

 

 

Een verlangen is niet fysiek, maar krijgt wel vorm via je lichaam. Via al je lichamen. Slow Soul Diving onderkent dit, honoreert dit en ziet dus de noodzaak in om niet alleen het contact met je verlangen weer tot stand te brengen en dit te empoweren, maar ook om alles wat dat niet-fysieke verlangen op zijn weg richting de buitenwereld tegenkomt, onder het voetlicht te brengen. Zowel wat zich in je verkrampte lichaam en uit balans geraakte emotionele lichaam bevindt, alsook wat zich laat zien via allerlei beperkingen binnen je mentale lichaam en verstoringen en verstoppingen in je energetische lichaam.

 

 

Word de "Best Friend" van je verlangen en stroop je mouwen op voor een duik in je binnenwereld. Dit heb je nog niet eerder meegemaakt!

 

Voor meer informatie bezoek de website van Hans Koster SLOWSOULDIVING.NL of neem contact op door een e-mail te sturen naar: contact@slowsouldiving.nl. 

Meer informatie
Bezoek SLOWSOULDIVING.NL 
voor meer informatie of stuur een e-mail naar Hans Koster via contact@slowsouldiving.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Wegotheonse
6 maanden geleden

Greetings, eager minds! Seeking unfiltered revelations? Join our Telegram channel for uncensored, raw content challenging mainstream narratives. Explore the unvarnished reality shaping our lives.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Wegotheonse
6 maanden geleden

Experience the uncensored side of warfare with our Telegram channel. Engage with exclusive footage capturing tank demolitions, helicopter theatrics, infantry precision, and kamikaze drones. Join us for an unfiltered journey into the pulse of global conflict.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky